BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Köszöntjük a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar honlapján!

CH épület

Honlapunkat úgy szerkesztjük és működtetjük, hogy az széleskörűen bemutassa Karunkat és tevékenységünket a középiskolások, az egyetemi hallgatók és alkalmazottak, végzett mérnökeink és minden érdeklődő számára. Reméljük, hogy honlapunkon Ön is megtalálja a kívánt információkat. Ha további felvilágosításra van szüksége, vagy a honlappal kapcsolatban észrevételt kíván tenni, kérjük, írjon a megadott címre, fax-számra vagy hívja a Dékáni Hivatalt a 463 3571 számon.

Kari hírek

A Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar kiemelkedő tanulmányi eredményű, önköltséges/költségtérítéses képzésben tanuló, nappali tagozatos, jelenleg aktív féléven levő, teljes idejű képzésben részt vevő mesterszakos hallgatói részére ösztöndíj pályázatot hirdet. A pályázat célja a tanulmányaikat előtérbe helyező, a BME-től tanulmányi ösztöndíjban nem részesülő hallgatók támogatása.
Sikeres volt a BME kutatócsoportja a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázatán, így 150 millió forintot fordíthat a modern elméleti kémia területén zajló vizsgálatokra.

BME NYÍLT NAP

2017. november 16.

2017. november 24. péntek

Záróvizsga-jelentkezési időszak

2017. november 15. 08:00

A záróvizsga jelentkezési felületet megnyitottuk a Neptun rendszerben.
Pályázatuk címe: Novel method for the physicochemical treatment of process wastewaters to enhance sustainabilty in the spirit of circular economy
Megkezdődött a Magyar Tudomány Ünnepe. A határon inneni és túli tudománynépszerűsítő programsorozat nyitányaként műegyetemi tudósokat is kitüntettek.
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 29., 24.00 óra
A Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar nemrég kinevezett dékánja szerint van hová bővíteni az ipari partnerekkel való együttműködést.
Megjelent a pályázati felhívás az „Open access” publikációk financiális támogatására a BME VBK-n
Az oklevelek ünnepélyes átadására 2018. május 22.-én kedden 11 órakor kerül sor az Aulában (1111 Budapest Műegyetem rkp. 3.).

Összes kari hír megtekintése »

BME Vegyészmérnöki és
Biomérnöki Kar

Cím:

1111 Budapest,
Műegyetem rkp. 3.

Postacím:

BME Vegyészmérnöki és
Biomérnöki Kar,
1521 Budapest, Pf. 91.

Telefon: (+36-1) 463-3571
Fax: (+36-1) 463-3570
E-mail:

BME VBK K+F+InfoPont

A Kar gondozásában:

Periodica Polytechnica - Chemical Engineering

IF = 0,460 (2015)

BME VBK a Facebookon