BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Kromatográfiás tanfolyam

2016. április 7. csütörtök

Kromatográfiás tanfolyam

Ide kattintva megtekintheti a hagyományosan nagy sikerű Kromatográfiás tanfolyamunk programját. Letöltheti a jelentkezési lapot vagy beiratkozhat az on-line felületen keresztül.

 

A kromatográfiás tanfolyamot új formában indítjuk. Gázkromatográfiában és a folyadékkromatográfiában is 5 napos kurzust tartunk úgy, hogy bárki, bármelyik szakaszába minimum 3 összefüggő napot kiválasztva bekapcsolódhat. A gázkromatográfiás és a folyadékkromatográfiás kurzusnál 3 napon felül választani lehet 1, 2, 3, 4 vagy 5 napot is. Célunk ezzel, hogy az egymásra épülő tematikát figyelembe véve mindenki a neki legjobban megfelelő részeken vegyen részt, s sajátítsa el azokat az ismereteket, melyek a munkájához kellenek. Az egyes részekhez külön anyagok készülnek, amelyeket a résztvevők kézhez kapnak. Az új eredményeket és technikai, technológiai fejlesztéseket külön részben ismertetjük. Ennek megfelelően a programot tagoljuk, itt előfordul, hogy az előző rész utolsó napja és az új rész első napjának programja megegyezik.
 
A tanfolyam lezárása, eredményes elvégzéséről kiállított dokumentum:
Az egyes elméleti és gyakorlati kurzusok anyagának eredményes elsajátításáról, a tanfolyam elvégzéséről a résztvevők tanúsítványt kapnak. A tanúsítvány átadása előtt mind az elméleti, mind a gyakorlati anyagból kerekasztal-megbeszélést tartunk, amelyen a résztvevők gyakorlati feladataikat is elővezethetik.
 
Időpont: 2016.06.06 és 06.17.között munkanap 9-17 óra között.
 
Helyszín: BME Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszék, 1111 Budapest, Szt. Gellért tér 4.
 
Jelentkezési határidő: 2016. június 2.
 
A képzések nem finanszírozhatóak állami vagy EU forrásból származó támogatásból.

Aktuális híreink