BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Elérhető a Táplálkozástudományi Kutatások című VII. PhD konferencia programja

2017. február 1. szerda

Elérhető a Táplálkozástudományi Kutatások című VII. PhD konferencia >>programja<<

 

A MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG

és a

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék

közös rendezésében tartandó

 

„Táplálkozástudományi kutatások” című VII. PhD konferenciára

 

 

A „Táplálkozástudományi kutatások” VII. PhD konferenciasorozat hetedik alkalommal kerül megrendezésre.

A rendezvényen fiatal kutatók olyan tudományos eredményeit szeretnénk bemutatni, amelyek a táplálkozástudomány és az élelmiszertudomány- és technológia, továbbá az élelmiszermarketing területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. A szekciók értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.

A konferencián olyan fiatal kutatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában jelentetjük meg.

A konferencián bemutatott előadások közül legjobb előadások díjazásban részesülnek. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.

 

A rendezvény időpontja: 2017. február 2.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar,

1111 Budapest, Gellért tér 4., Ch épület 201-es terem

 

A konferencián való részvétel ingyenes.

A konferenciára történő jelentkezés határideje: 2017. január 20.

Jelentkezni a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével és az absztrakt egyidejű megküldésével lehet.

A részletes programot a jelentkezések alapján a 2. felhívásban tesszük közzé.

Várjuk jelentkezésüket!

 

Prof. Dr. RURIK Imre

a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke

egyetemi tanár,   tanszékvezető
  Debreceni Egyetem, Népegészségügyi Kar,

Családorvosi és   Foglalkozás-egészségügyi Tanszék

s.k.

Dr. Tömösközi Sándor, PhD

egyetemi docens

BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki   Kar,  

Alkalmazott   Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék

s.k.

 

 

Jelentkezés és információ: Prof. Dr. Gelencsér Éva MTT főtitkára, E-mail: e.gelencser@cfri.hu

 

Letölthető file: konferencia program

Aktuális híreink