BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

MedInProt tavaszi konferencia

2017. április 18. kedd

MedInProt tavaszi konferencia

A MedInProt tavaszi konferencia a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával - az MTA Természettudományi Központ, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Semmelweis Egyetem együttműködésével valósul meg. Rendezvényünket 2017. április 22-én szombaton délelőtt 9 órai kezdettel tartjuk az ELTE TTK Eötvös termében (1117 Budapest, Pázmány P. sétány 1/a). A szakmai program egy közös ebéd állófogadással zárul.

A Szinergia V program előadói mellett meghívott díszelőadóinkat is ajánljuk szíves figyelmükbe: Dr. Vértessy Beáta (BME), Dr. Mező Gábor (ELTE), valamint Dr. Győrffy Balázs (MTA), mind MVKP pályázatnyertes kiváló kutatók. A poszter szekcióban megismerhetjük a Szinergia VI nyerteseinek munkáját is.

Mivel a program nem titkolt célja az ifjú kutatók megismertetése egymással és a szakma tapasztalt kiválóságaival, ezért szeretnénk, ha minél több fiatal szakembert üdvözölhetnénk konferenciánk résztvevői között. Célunk a szakterületi szinergia erősítése, az együttműködő partnerek munkájának segítése, egyes kutatási területek aktív támogatása. Ezért kérem, a programra hívja el munkatársait, diákjait és doktoranduszait. Kérjük, hogy mihamarabb regisztráljon tagként a honlapunkon: http://medinprot.chem.elte.hu/hu/members/sign_in vagy/és frissítse ott profilját, mely lehetőségre munkatársai figyelmét is kérjük hívja fel. A regisztrált résztvevők között egy 50.000 Ft értékű konferenciatámogatást sorsolunk ki.

Kérjük - mivel a helyszínfoglalás és catering szolgáltatás szervezéséhez elengedhetetlen a résztvevők létszámának pontos ismerete, - hogy részvételi szándékát a medinprot@chem.elte.hu e-mail címen mihamarább jelezze!
Válaszát várva, üdvözlettel:

 

Perczel András 

Aktuális híreink