BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Ifjúsági Innovációs Pályadíj

2017. május 2. kedd

Ifjúsági Innovációs Pályadíj

A SZEPLAST Zrt. pályázatot írt ki Ifjúsági Innovációs Pályadíj elnyerésére 2017-ben. A SZEPLAST Zrt. Ifjúsági Innovációs Pályadíj célja, hogy elősegítse a műanyagiparban bekövetkező dinamikus fejlődés nyomon követését, aktuális piaci trendek feltérképezését, ezáltal Magyarország szerepének erősödését a régióban az érintett területen. A tudományos alapokon nyugvó, az ipari termelésben és termékelőállításban hasznosítható technikai innováció, a műanyagipari kreatív alkalmazás hatásának felmérése környezetbarát technológiák meghonosítása révén.
 
Az Ifjúsági Innovációs Pályadíj elnyerésére jelentkezhet minden olyan MSc fokozattal rendelkező személy, aki 35. életévét nem töltötte be vagy a pályázat benyújtásának évében tölti be. 
 
Pályázni a műanyagiparban a legfrissebb világpiaci trendeket bemutató legfeljebb 25 oldalas (75000 leütés) terjedelmű önálló tanulmánnyal lehet.
 
A nyertes pályaművek oklevéllel és pénzjutalommal járnak:
- I. díj: 1000 euró
- II. díj: 750 euró
- III. díj: 500 euró
 
A tanulmányt egy, a SZEPLAST Zrt. számára írt motivációs levéllel postai és elektronikus (e-mail) formában kell eljuttatni: SZEPLAST Zrt. 6728 Szeged, Külterület 4. (Régi posta út 76.) és office@szeplast.hu.  

 
A tanulmány beérkezési határideje: 2017. szeptember 30. 
 
A részletes pályázati felhívás elérhető az alábbi linken
 
hip@hipa.hu e-mail címen várjuk azon projektgazdák jelentkezését, akik tőkebevonást, cégértékesítést terveznek cégük, projektjük tekintetében!

Aktuális híreink