BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

My Chemistry - My Computer: Enchanted by the C/Si/P Triangle

2017. május 25. csütörtök

Az alábbi konferenciára szeretnénk felhívni figyelmét: 

 

A BME Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszékének kollektívája és az MTA Szervetlen és Fémorganikus Kémiai Munkabizottsága nemzetközi szimpóziumot szervez „My Chemistry—My Computer: Enchanted by the C/Si/P Triangle” címmel, melynek apropója Nyulászi László professzor 60.  születésnapja. A szimpózium elsődleges célja annak bemutatása, hogy milyen szoros szimbiózis alakulhat ki a kísérletes és számításos kémia között, amely kölcsönösen segítheti összetett kémiai problémák  megoldását. Az előadók között szereplenek a főcsoportbeli elemek kémiájának, a  számításos kémiának, valamint biológiai rendszerek kémiájának jeles  külföldi és hazai képviselői. 

 

Az egynapos konferencia, időpontja 2017. június 16. (péntek) 9.00 kezdettel, helyszíne pedig a BME  Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kara (CH épület, 1111 Szt Gellért tért 4, CH 201 terem). 

 

A konferencia honlapcíme: http://mmm.inc.bme.hu/~mychemistry/index.htm 

  

Az előadásokon a részvétel ingyenes, viszont kérjük regisztráljon az alábbi honlapon 2017 június 5-ig: http://mmm.inc.bme.hu/~mychemistry/registration.htm

 

Reméljük, hogy szimpózoumunk felkeltette érdeklődését, és láthatjuk Önt a  hallgatóság soraiban! Kérjük, érdeklődő kollégáihoz is juttassa el  meghívónkat! 

   

 

Üdvözlettel a szervezők nevében: 

 

Oláh Julianna, Benkő Zoltán és Kollár László

Aktuális híreink