BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

VBK alapításának 145. évfordulóját ünnepli

2018. január 18. csütörtök

VBK alapításának 145. évfordulóját ünnepli

2018-ban a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar a alapításának 145. évfordulóját ünnepli.

 

A VBK kari vezetői elhatározták, hogy szervező bizottság alakul az évforduló méltó megünneplésére. Ennek az alkalomnak a Periodica Polytechnica - Chemical Engineering című folyóirat egy számot szentel, és emellett egy tudományos szimpózium megrendezését is tervezik.

 

Honlapunkon folyamatosan beszámolunk az évfordulós eseményekkel kapcsolatos fejleményekről. 

 

Itt olvashatják a főszerkesztő útmutatását:

 

"Kedves Kollegák!

A BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kara idén ünnepli alapításának 145. évfordulóját. Ezt többek között a kar által 62 éve gondozott Periodica Polytechnica Chemical Engineering folyórat (https://pp.bme.hu/ch) idei negyedik számával is szeretnénk emlékezetessé tenni. A kéziratok benyújtásával kapcsolatos, többek között formai információk is, a https://pp.bme.hu/ch/about/submissions címen találhatók.

 
A 2018/4. szám megjelenésének időpontja 2018. október 1.

 
A honlapon található információ szerint "The strict peer reviewing and editing process is very short, the publication may appear in average within 3-4 months..." Ezt csak akkor tudjuk lerövidíteni, ha a szerzőink maximálisan együttműködnek. Ezt feltételezve a kéziratok elektronikus beadásának végső határideje 2018. július 15.

 
Járulj hozzá, hogy a
Periodica Polytechnica Chemical Engineering 2018/4. száma a kar tudományos életének kiemelkedő színvonalú pillanatfelvétele legyen."

   

PROGRAMFÜZET INNEN LETÖLTHETŐ

 

Nagy József                           László Krisztina
dékán                                    főszerkesztő

Aktuális híreink