BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

MOL FRESHHH VERSENY

2018. október 10. szerda

MOL FRESHHH VERSENY

A MOL-csoport meghirdeti a Freshhh online versenyt, amely a legkiválóbb, olaj- és gázipar iránt érdeklődő egyetemi hallgatóknak kínál lehetőséget a szakmai fejlődésre. A díjak összértéke 25 000 euró

  

A verseny során a résztvevőknek döntéseket kell hozniuk területfejlesztési projektekről, finomító építéséről és a legjobb termékportfólió létrehozásáról. Ezenkívül a diákoknak lehetőségük nyílik arra is, hogy stratégiát dolgozzanak ki a kiskereskedelmi hálózat fejlesztésére, és beruházásokról, hálózatbővítéséről döntsenek. Az elmúlt évek során a verseny több mint 25 000 diákot vonzott 70 országból, sokan közülük pedig lehetőséget kaptak arra, hogy a Growww program részeként elindítsák pályafutásukat a MOL-csoporton belül.

  

A Freshhh verseny háromfordulós. Az első egy online kvalifikáció, amely egy többkörös, kutatás-kitermelést (upstream), downstream üzletágat és kiskereskedelmet (retail) célzó szimuláció formájában zajlik. A középdöntőben már csak a legjobb hatvan csapat vesz részt, ahol szakmai kvízeket és komplex technológiai esettanulmányokat fognak megoldani. Végül a legjobb hat csapat küzd majd a díjakért a budapesti élő döntőben. A három legeredményesebb csapat összesen 25 000 euró nyereményt kap.

 

A Freshhh-ről továbbiakban itt tájékozódhat: https://www.freshhh.net/

Aktuális híreink