BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Köszöntjük a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar honlapján!

CH épület

Honlapunkat úgy szerkesztjük és működtetjük, hogy az széleskörűen bemutassa Karunkat és tevékenységünket a középiskolások, az egyetemi hallgatók és alkalmazottak, végzett mérnökeink és minden érdeklődő számára. Reméljük, hogy honlapunkon Ön is megtalálja a kívánt információkat. Ha további felvilágosításra van szüksége, vagy a honlappal kapcsolatban észrevételt kíván tenni, kérjük, írjon a megadott címre, vagy hívja a Dékáni Hivatalt a 463 3571 számon.

Kari hírek

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter által adományozott díjakat a BME Szenátusának 2020. szeptember 28-i ülésén Józsa János rektor adta át.
Idén ősszel számos ösztöndíjat és gyakornoki programot hirdet meg a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.
Ismét van BME-s hallgató a MEKH energiakövetei között. Várda Ernákkal, az idei pályázat egyik nyertesével, a VBK hallgatójával beszélgettünk új megbízatásáról.
A szervezők szívből gratulálnak hallgatónak és oktatónak, nyertesnek, díjazottnak és most nem díjazottnak egyaránt, az eredményeket a honlapon olvashatják.
Tisztelettel meghívjuk Önt a II. OLÁH GYÖRGY Konferenciára, mely egyben az Oláh György Doktori Iskola XVIII. Konferenciája. A rendezvényhez online, Teams-en keresztül lehet csatlakozni.

Összes kari hír megtekintése »

BME VBK K+F+InfoPont

A Kar gondozásában:

Periodica Polytechnica - Chemical Engineering

IF = 1,382 (2018)

BME VBK a Facebookon

BME Vegyészmérnöki és
Biomérnöki Kar

Cím:

1111 Budapest,
Műegyetem rkp. 3.

Postacím:

BME Vegyészmérnöki és
Biomérnöki Kar,
1521 Budapest, Pf. 91.

Titkárság: (+36-1) 463-3571
Oktatás: (+36-1) 463-3624
E-mail: