BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Szavazás az OTDK-ra - Highlights of Hungary 2019

2020. január 16. csütörtök

Szavazás az OTDK-ra - Highlights of Hungary 2019

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az OTDK-t jelölték a Highlights of Hungary 2019 Díjra. A Highlights of Hungary egy értékteremtő közösség, amelynek célja az elismerés kultúrájának megteremtése, fejlesztése.
 
A díjra szakmai kurátorok jelölnek szervezeteket, projekteket, személyeket, amelyekre és akikre ugyanakkor a nagyközönség szavaz. Kérjük, szavazatukkal – amely digitális eszközönként csupán  két kattintás – támogassák az OTDK-t.
 
Szavazni a következő oldalon tudnak: https://www.highlightsofhungary.hu/hu/projektek/otdk
    

A tudományos diákköri tevékenység (TDK) és az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) a teljes Kárpát-medencére kiterjedően a felsőoktatási tehetséggondozás, az értelmiségi elitképzés leghatékonyabb formája. Hungarikum, amely minden tudományterületen a tehetséges, kutatni, alkotni vágyó fiatalok és az őket támogató, önzetlen tanárok, kutatók együttműködésének kerete. Az első országos konferenciát 1955-ben rendezték, 2019-ben pedig a 34. OTDK-ra került sor. Ezen országos döntőkön eddig 66 737 pályamunkát mutattak be szerzőik, ami a fiatal értelmiség folyamatos érdeklődését bizonyítja.

  

Együttműködésüket nagyon köszönjük!

Aktuális híreink