BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

100 + 10 év élelmiszertudomány a 240 éves BME-n

2021. október 14. csütörtök

Kedves Kollégák!

 

Örömmel adunk hírt egyből három, számunkra kedves kerek évfordulóról.

 

A BME VBK Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék egyik jogelődjét, az Élelmiszerkémia Tanszéket 100 éve, 1921-ben alapították. Az első felsőfokú élelmiszertudományi előadás éppen 110 éve, 1911 őszén hangzott el. Emellett a BME is idén ünnepli alapításának 240. évfordulóját.

 

Az évfordulók alkalmából jubileumi szakmai rendezvényt szervezünk 100 + 10 év Élelmiszertudomány a 240 éves BME-n címmel, melyre ezúton tisztelettel küldjük meghívónkat.

 

Időpont: 2021. november 19., péntek, 10:00

Helyszín: BME Központi épület, 1. emelet, Díszterem (Budapest, Műegyetem rkp. 3.)

A részletes programot mellékeljük itt.

Regisztráció itt

 

Terveink szerint a szakmai programot szerény fogadás követi, amellyel fórumot kívánunk biztosítani a tágabb értelemben vett élelmiszertudományban és kapcsolódó területeken alkotó szakember generációk találkozásának, szakmai és baráti beszélgetéseknek. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a tanszékünk korábbi, jelenlegi és potenciális jövőbeli munkatársait, együttműködő partnereit, társintézmények munkatársait elérjük és meghívjuk szakmai ünnepünkre. Ugyanakkor nagy segítséget jelentene, ha az eseményről mindenki tájékoztatná kollégáit és a lehetséges érdeklődőket.

Bízunk benne, hogy találkozunk november 19-én. Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.

 

Üdvözlettel valamennyi szervező nevében:

Tömösközi Sándor

(Fontos információ: A rendezvényt jelenleg személyes jelenléttel tervezzük, az érvényben lévő egészségügyi szabályok betartásával. Azonban ha a járványügyi helyzet megköveteli, az eseményt online térbe helyezzük majd át. Ebben az esetben minden regisztrált résztvevőnknek külön értesítést küldünk.)

Aktuális híreink