BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

100 + 10 év élelmiszertudomány a 240 éves BME-n

2021. október 14. csütörtök

Kedves Kollégák!

Örömmel adunk hírt egyből három, számunkra kedves kerek évfordulóról.

A BME VBK Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék egyik jogelődjét, az Élelmiszerkémia Tanszéket 100 éve, 1921-ben alapították. Az első felsőfokú élelmiszertudományi előadás éppen 110 éve, 1911 őszén hangzott el. Emellett a BME is idén ünnepli alapításának 240. évfordulóját.

Az évfordulók alkalmából jubileumi szakmai rendezvényt szervezünk 100 + 10 év Élelmiszertudomány a 240 éves BME-n címmel, melyre ezúton tisztelettel küldjük meghívónkat.

Időpont: 2021. november 19., péntek, 10:00

Szakmai rendezvény módja: Online, csatlakozás itt. (a csatlakozáshoz szükséges rövid technikai ismerető itt érhető el)

A részletes programot mellékeljük itt.

Regisztráció itt

Az utolsó pillanatig igyekeztünk fenntartani a személyes szakmai rendezvény és ünneplés lehetőségét. Azonban a járványadatok alakulását követve a jelen helyzetben felelősen csak egyféleképpen dönthetünk: Jubileumi rendezvényünk szakmai részével az online térbe költözünk. Emellett természetesen nem mondunk le a személyes találkozás öröméről, az együtt ünneplés élményéről sem. Ezt az ünnepünkhöz méltó módon és környezetben, a jövő év első felében, a járványhelyzet alakulásának függvényében, biztonságos körülmények között szervezzük majd meg. Azt gondoljuk, hogy így a tervezett esemény szakmai és társasági-közösségi része is megvalósulhat.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a tanszékünk korábbi, jelenlegi és potenciális jövőbeli munkatársait, együttműködő partnereit, társintézmények munkatársait elérjük és meghívjuk szakmai ünnepünkre. Ugyanakkor nagy segítséget jelentene, ha az eseményről mindenki tájékoztatná kollégáit és a lehetséges érdeklődőket.

Bízunk benne, hogy találkozunk november 19-én az online térben. Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.

Üdvözlettel valamennyi szervező nevében:

Tömösközi Sándor

Aktuális híreink