BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

XII. Szent-Györgyi Albert Konferencia

2018. február 13. kedd

XII. Szent-Györgyi Albert Konferencia

A konferencia időpontja: 2018. április 20-21.  
 
  A plenáris előadások mellett teret engedünk diákelőadóknak is, akik rövid prezentáció vagy poszter formájában mutathatják be kutatómunkájuk során elért eredményeiket.  
 
  A plenáris előadások témája 2018-ban a környezettudatos vegyipari fejlesztések, számos neves hazai kutató és előadó tart majd előadást.  
 
  A diákelőadók minden vegyész, biológiai, környezetkémiai, vagy az előbbiek mérnöki vonatkozásaihoz kapcsolódó témájú kutatással indulhatnak. Túljelentkezés esetén előnyt jelent a plenáris tematikához való kapcsolódás.  
 
  A konferencia nyelve magyar, azonban megfelelő számú jelentkezés esetén lehetőséget biztosítunk angol nyelvű előadás megtartására.  
  
  A jelentkezéshez szükséges a honlapon való regisztráció után a magyar nyelvű absztrakt és önéletrajz benyújtása a megadott határidőig. A jelentkezés az említett dokumentumok beadásával, valamint a konferencia díjának befizetésével válik véglegessé.  
 
  Egy hallgató csak egy kutatási témában nyújthat be nevezést.  
 
  Részvételi díj: 5.000 HUF, mely egy összegben utalandó a rendező bankszámlájára a megadott határidőig. A kifizetett részvételi díj visszautalására nincs mód!  
 
  Bankszámlaszám: 11705008-20477471  
 
  IBAN: HU58 1170 5008 2047 7471 0000 0000  
 
  A részvételi díj magában foglalja a konferenciacsomag, a kávészünetek, az étkezések, valamint a borkóstoló díját. A szállást és az utazás költségét nem tartalmazza a részvételi díj.​

  

Kérdésével forduljon hozzánk e-mailben, vagy keresse fel honlapunkat és facebook oldalunkat!
  
Szervező: BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium

Aktuális híreink