BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

A VBK köszönti frissen felvett hallgatóit!

2019. augusztus 14. szerda

Kedves Elsőévesek!

  

A Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Hallgatói Képviselete nevében szeretnék gratulálni a sikeres felvételihez, és egyúttal köszöntelek Benneteket Karunk hallgatói közt!

Kívánom Nektek, hogy találjátok meg Karunkon a számotokra megfelelő irányt, érjétek el a kitűzött céljaitokat! Biztosíthatlak Benneteket, hogy a BME nem marad alul a hírnevének, szép szakmákat és megannyi hasznos dolgot tanulhattok nálunk kiváló oktatóktól, gyönyörű környezetben. Egy tanáccsal még hadd szolgáljak: igyekezzetek minél hamarabb egyensúlyba hozni a mindennapjaitokat! A tanulás, szórakozás és pihenés között megfelelően osszátok meg az időtöket, hogy ha pár év múlva visszaemlékeztek, mindig kellemes emlékek jussanak eszetekbe, büszkén és boldogan gondoljatok vissza egyetemi éveitekre! Ha elveszettnek éreznétek magatokat a szeptemberi forgatagban, forduljatok bátran a felsőbb évesekhez, mentoraitokhoz vagy a Képviselet bármely tagjához, készséggel állunk majd rendelkezésetekre, mindent meg fogunk tenni, hogy mihamarabb beilleszkedjetek közénk!

   

Tanulmányaitok során figyeljétek az információs csatornáinkat, melyeken keresztül értesítést kaphattok a közelgő határidőkről, programajánlókról, lehetőségekről. Ajánlom figyelmetekbe a honlapunkat, melyet a http://www.vegyeszhk.hu címen tudtok elérni. Itt olvashatjátok majd a kollégiumi felvételi eredményét, de számos tájékoztató található még rajta ezen kívül is. Kattintsatok a Képviselet Facebook oldalára (https://www.facebook.com/vegyeszhk), ahol szintén sok hasznos információt megtalálhattok, illetve a legtöbb kari rendezvény eseménye is követhető itt. Érdemes figyelni az levelező listákat is, ahol sok hasznos tudnivalót olvashattok, figyelmesen tanulmányozzátok is végig, nehogy lemaradjatok a Nektek szervezett programokról, Nektek szánt információkról! Felmerülő kérdések esetén keressetek e-mailben (zeller.balint@vegyeszhk.hu) vagy személyesen. Egyetemi éveitekre sok sikert és kitartást kívánok!

  

 

Üdvözlettel:

   

 

 

Zeller Bálint

 

 

elnök

 

 

BME VBK Hallgatói Képviselet

Aktuális híreink