BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Varga József Alapítvány BME VBK Servier doktori hallgatói ösztöndíj pályázat

2019. szeptember 23. hétfő

Varga József Alapítvány BME VBK Servier doktori hallgatói ösztöndíj pályázat

Varga József Alapítvány
BME VBK „Servier Beregi” doktorandusz hallgatói ösztöndíj pályázat
Azonosító: 2019/010.

  

 
A Varga József Alapítvány pályázatot hirdet BME VBK „Servier Beregi” doktorandusz hallgatói ösztöndíj elnyerésére.

  
1. Pályázatot nyújthat be a BME VBK Oláh György Doktori Iskola hallgatója, aki doktori kutatómunkáját a Servier Kutatóintézet Zrt. által támogatott kutatási területen végzi.
2. A támogatott kutatási tématerület: Immobilizált biokatalizátorok fejlesztése gyógyszer-metabolitok fenntartható szintézisére. A támogatás feltétele, hogy a kutatás témavezetője a BME VBK oktatója, kutatója legyen, és a kutatási témát a BME VBK valamelyik tanszéke befogadja.
3. Az ösztöndíj 6 hónapra, 2019. szeptember 1. – 2020. február 28. közötti időszakra szól.
4. Az ösztöndíjas időszak a szakértői bizottság javaslata alapján azonos feltételekkel további 6 hónapra kétszer meghosszabbítható.
5. Az ösztöndíj összege: 140.000,- Ft/hó. (Az első hónapra eső ösztöndíjat a nyertes pályázó egy összegben utólag kapja meg.)
6. Az ösztöndíjas kutatását befogadó tanszék az ösztöndíjas kutatásának dologi kiadásaira fordítandó egyszeri maximum 500.000,- Ft támogatásra vonatkozó költségtervvel alátámasztott igényt nyújthat be az Alapítvány felé. Az ösztöndíjas időszak hosszabbítása esetén a dologi támogatási igény minden 6 hónapos időszakra beadható.
7. Az ösztöndíj egy fő részére adható.
8. A pályázathoz csatolni kell:
a. Szakmai önéletrajz
b. Publikációs lista
c. Az eddig folytatott kutatómunka rövid leírása.
d. Az ösztöndíjas időszakra vonatkozó kutatási terv.
9. A pályázat beadásának határideje: 2019. szeptember 27.

   

A pályázatokat nyomtatott formában a Varga József Alapítvány irodájában kell leadni: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. K épület I. emelet 22. VBK Dékáni Hivatal, Telefon: 463-3571, e-mail: vargaj.alapitvany@mail.bme.hu

    
A pályázatok szakmai értékelése alapján az ösztöndíjat az Alapítvány kuratóriuma ítéli meg, a döntésről a pályázók írásban értesítést kapnak.

  

Pályázati kiírás
  

Aktuális híreink