BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Aktuális híreink

A Műegyetemen hagyomány, hogy az 50-60-65-70-75 évvel ezelőtt végzett hallgatók jubileumi arany-, gyémánt-, vas-, rubin-és platina diplomát igényelhetnek (vagyis kérelmezni kell) az adott kar dékánjától.
Március 15-e alkalmából Novák Katalin köztársasági elnök és Csák János miniszter kitüntetéseket adományozott az ünnep előestéjén. Széchenyi-díjban részesült Dr. Marosi György János, valamint a Magyar Érdemrend Tisztikereszt elismerésben részesült Dr. Vértessy G. Beáta.
Dr. Oláh Julianna, a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar egyetemi docense, aki számításos kémiai módszerek segítségével értelmezi a különféle molekulák és főként a vastartalmú enzimek viselkedését.
Az NKFIH honlapjának tájékoztatása alapján az OTKA alapkutatási program az idei évben is a megszokott kategóriákban lesz pályázható. A pályázás módja és a bírálati folyamat is az elmúlt évek gyakorlatát fogja követni, májusi beadási határidőkkel és október végére tervezett támogatói döntéssel.
Dr. Kelemen Zsolt és Dr. Nagy Péter Akadémiai Ifjúsági díjban részesültek kiemelkedő tudományos dolgozatuk elismeréseként.
Karunkon elektronikusan gyűjtjük a hallgatók diplomamunkára, szakdolgozatra, egyéni feladatra történő jelentkezését. A jelentkezés ideje (változott!): 2023. február 7.(08:00) - március 24. (23:59) (oktatói elfogadással)

Hírarchívum

BME VBK K+F+InfoPont

A Kar gondozásában:

Periodica Polytechnica - Chemical Engineering

IF = 1,744 (2021)

Féléves időbeosztás »

BME VBK a Facebookon BME VBK az Instagramon

BME Vegyészmérnöki és
Biomérnöki Kar

Cím:

1111 Budapest,
Műegyetem rkp. 3.

Postacím:

BME Vegyészmérnöki és
Biomérnöki Kar,
1521 Budapest, Pf. 91.

Titkárság: (+36-1) 463-3571
Oktatás: (+36-1) 463-3624
E-mail: