BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

BME VBK 150 Öregdiák találkozó - évzáró hírlevél

2023. december 4. hétfő

Kedves Kollégánk, Mérnöktársunk, Kedves Öregdiák Barátunk!

 

Ismét jelentkezünk a sorban kilencedik, szándékaink szerint idei utolsó, a jubileumi évet lezáró levelünkkel.

Valószínűleg az elmúlt közel két hónap alatt is számos emlék és érzés ért el mindenkit. Szeretnénk hozzájárulni az élmények felidézéséhez, újraélesztéséhez. Örömmel jelentjük ugyanis, hogy elkészültek a fényképek és a videórészleteket is sikerült összeilleszteni. A képanyagok ezen a linken érhetők el:  

https://tinyurl.com/53dzrpd7

 

Mindezért külön köszönet illeti Czitrovszky Balázs és Philip János fotósokat, valamint a Martos Stúdió videós stábját. Ugyanide feltöltöttük az ünnepi köszöntők szövegeit is. Tettük ezt azért, mert a találkozónkon a hangminőség sajnos kívánnivalót hagyott maga után, ezért elnézést kérünk.

 

Ígéretünkhöz híven elkészítettük a rendezvény elszámolását is. A szervezés utolsó fázisában beérkezett támogatásoknak köszönhetőn nagyságrendileg 1 M Ft maradvány keletkezett. Ahogy ezt a szervezés során rögzítettük és kértük mindenkitől, a maradványt a jubileumi év eseményeinek és az hallgatói egyesületi célok megvalósításának támogatására ajánljuk fel.

 

Ahogy előző levelünkben is írtuk, bízunk a folytatásban, csak rajtunk, résztvevőkön múlik mindez. Reméljük, hogy az évfolyamtalálkozók és az újra felfedezett ismerősök, barátok találkozóinak szervezése új lendületet kap. Emellett bízunk abban is, hogy megerősödnek az egyetem, a karunk és az öregdiákok által képviselt szakterületek, cégek közötti kapcsolatok, felerősödik a párbeszéd, kiépülhet egy hatékony ALUMNI. Nagy szükség van erre is.

 

Befejezésül engedjék, engedjétek meg, hogy az ünnepek közeledtével békés, szép karácsonyt és boldog, sikeres új esztendőt kívánjunk a BME, a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar, a Varga József Alapítvány és a Vegyészkari Hallgatókért Egyesület vezetői, munkatársai és valamennyi szervező nevében:

 

Tóth Andrea, Tömösközi Sándor és Bujdosó István

 

 

Aktuális híreink