BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

2015-ben ünnepel a nemzetközi gabonatudomány

2015. április 17. péntek

2015-ben ünnepel a nemzetközi gabonatudomány

A két legnagyobb nemzetközi szakmai szervezet megalakításának kerek évfordulóit ünnepli 2015-ben a gabonatudomány: 100 éves az amerikai központú AACC International és 60 éve működik a bécsi székhelyű nemzetközi szövetség, az ICC.

 

Örömmel adunk tájékoztatást arról, hogy az AACC International centenáriumi évében megrendezett ünnepi, 5. C&E Spring Meeting konferenciának hazánk ad otthont. A szakmai találkozó átfogó célja a gabonafélék, ezen belül kiemelten a búza, táplálkozásunkban betöltött szerepének felülvizsgálata, a nemesítés, a termesztés, a feldolgozás, a termék-előállítás és a táplálkozási érték javítása területén tapasztalható folyamatok értékelése, valamint a fejlődési trendek megvitatása.


A konferenciát az AACCI Európai Szekciója, a Cereals&Europe és a BME Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszéke közösen szervezi, bízva abban, hogy a gabonatudomány ünnepi évében itthon megrendezett nemzetközi esemény a hazai szakma elismerése és egyben nagy lehetősége is. A résztvevők, a tervezett szakmai program és a kísérő rendezvények kiváló alkalmat adnak a kapcsolatépítésre, új együttműködések létrehozására. A helyi szervezők pedig igyekeznek mindent megtenni a kellemes, baráti környezet biztosítása érdekében.

 


Minden érdeklődőt tisztelettel várnak előadóként, résztvevőként, kiállítóként, jövőbeni fejlesztési projektek leendő partnereként.

A konferenciafelhívást >>ide kattintva<< tölthetik le.

 

Az összefoglalók leadási határideje: 2015. február 16.

 
További információk: http://www.cespringmeeting2015.org/

 Bugyi Zsuzsanna, e:mail: bugyi@mail.bme.hu, telelefon: +36-1-463-3865

Aktuális híreink