BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

"Szuperkritikus oldószerek analitikai és műveleti alkalmazása" konferencia

2015. május 4. hétfő

Tisztelt Kolléga!

Az MTA Vegyipari Műveleti és Gépészeti Munkabizottság, az MKE Műszaki Kémiai Szakosztály valamint a BME Kémiai és Környezeti Folyamatmérnöki Tanszék közösen, idén hetedik alkalommal, "Szuperkritikus oldószerek analitikai és műveleti alkalmazása" címmel 2015. május 21-én konferenciát szervez a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén.

 
A 2015-ös konferenciát Simándi Béla professzor emlékének ajánljuk, aki a hazai konferenciasorozatot megálmodta és hat alkalommal szervezte, valamint létrehozta a hazai első szuperkritikus oldószerekkel foglalkozó kutatócsoportot.

  
Ha részt kíván venni a konferencián, kérjük 2015. május 12-ig töltse ki és küldje el a jelentkezési lapot. Ha már töltött ki jelentkezési lapot, ezt nem szükséges megismételnie.

 

Időpont: 2015. május 21. 9:00-17:00

 

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ch épület (Szt. Gellért tér 4) 205-ös előadó

 

Részvételi díj: 15000 Ft/fő, ami tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket is. A hazai költségvetési intézményből érkezőknek a részvétel ingyenes. Regisztráció után a regisztrációs díjról pro forma számlát állítunk ki, a végleges számlát (az összeg beérkezése után) a konferencián lehet átvenni. Kérjük ezért a regisztrációkor a munkahely nevét, címét, adószámát pontosan adja meg. 

 
Jelentkezési lap és további információ: http://sfe.kkft.bme.hu
E-mail: sz-edit@mail.bme.hu
 
Letölthető dokumentumok:

Aktuális híreink