BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Felhívás tutor tevékenységre

2015. szeptember 8. kedd

A Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar a hallgatói tanulmányok sikerének elősegítésére a 2015/2016 1. félévében is ösztönzi kiváló hallgatóit tutor tevékenység vállalására.

A tutorok a félév során az alább felsoroltak közül egy tantárgy hallgatói számára egyéni és csoportos konzultációs lehetőséget biztosítanak a tantárgy elméleti és gya-korlati anyagából, továbbá kapcsolatban állnak a tárgyat oktató tanárral, a félév végén pedig munkájukról rövid beszámolót készítenek.

Területek: Matematika, Analitikai kémia, Szerves kémia és biokémia, Egységes alapozás, Általános kémia, Szervetlen kémia, Fizikai kémia

A tutor tevékenység ellátásához beadott jelentkezésnek a jelentkező nevét, neptun kódját, szakját, évfolyamát, a szakmai program tervét, a jelentkező kumulált tanulmányi átlagát, a konzultálni kívánt tantárgyból kapott érdemjegy(ek)et, a konzultálni kívánt tantárgy(ak egyik) tárgyfelelősének (oktatójának) támogató nyilatkozatát, a jelentkező eddigi tutor tevékenységét bemutató összefoglalást kell tartalmaznia. Aki az Egységes alapozás (matematika, fizika, kémiai számítások) témakörben kíván tutor lenni korábbi Kémszám táborbeli oktatási tevékenységéről nyújtson be igazolást és minősítést a tárgy oktatójának támogatása helyett. Az elbírálásánál előnyben részesülnek azok, akik az előző félévekben már végeztek tutor tevékenységet (csatolandó a Szent-Györgyi Albert Szakkollégium, továbbiakban SzASz, elnökének igazolása).

A jelentkezést elektronikusan, pdf formátumban kell a vbk-oktatas@mail.bme.hu e-mail címre beküldeni (tárgy: tutor jelentkezés) 2015. szeptember 15-ig.


A jelentkezőket a Dékáni Hivatal értesíti a döntésről. Csak olyan hallgató jelentkezhet, akinek a kumulált tanulmányi átlaga eléri a 3,5-et, és a konzultált tantárgyból szerzett érdemjegye legalább jó (4) és megfelelt a SzASz tárgyi felmérőjén.

A támogatott jelentkezők a tutortevékenységükről szóló beszámoló elkészítése után a félév végén tutor ösztöndíjra pályázhatnak, amelynek összege tan-tárgyanként 40000 Ft.

Budapest, 2015. szeptember 08.
Dr. Székely Edit
oktatási dékán-helyettes

Aktuális híreink