BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

MedInProt Fehérjetudományi Konferencia

2016. március 17. csütörtök

MedInProt Fehérjetudományi Konferencia

Tisztelt Kolléga!
 
Szeretném meghívni a a MedInProt Fehérjetudományi Kiválósági Együttműködési Program harmadik konferenciájára. Rendezvényünk idén is a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával - az MTA Természettudományi Központ, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Semmelweis Egyetem együttműködésével valósul meg.
 
Rendezvényünket 2016. április 9-én szombaton délelőtt 9 órai kezdettel tartjuk az ELTE TTK Eötvös termében (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a északi épület). A szakmai program ebéd után ér véget.
 
A Szinergia III program előadói mellett meghívott előadóinkat is ajánljuk szíves figyelmükbe: Dr. Hunyady László (SE dékánját), Dr. Katona István (KOKI kutatócsoport vezetőjét), valamint Dr. Ifj. Bogsch Erik (Richter Biotechnológia főosztályvezető).
 
A poszter szekcióban megismerhetjük a Szinergia IV és Gépidő vásárlási pályázat II nyerteseinek munkáját is.

 
Mivel a program nem titkolt célja az ifjú kutatók megismertetése egymással és a szakma tapasztalt kiválóságaival, szeretnénk, ha minél több fiatal szakembert üdvözölhetnénk konferenciánk résztvevői között.

 
Célunk a szakterületi szinergia erősítése, az együttműködő partnerek munkájának segítése, egyes kutatási területek aktív támogatása. Ezért kérem, a programra hívja fel munkatársai, diákjai, doktoranduszai figyelmét is. Köszönöm!

 

Kérjük hogy mihamarabb regisztráljon tagként a honlapunkon: http://medinprot.chem.elte.hu/hu/members/sign_in vagy frissítse profilját, és munkatársai körében is reklámozza a regisztráció
lehetőségét. A regisztrált résztvevők között egy 50.000 Ft értékű konferenciatámogatást sorsolunk ki. Sorsolás a konferencia zárásakor, az ott jelenlevők között történik.
 
Jelenléte megtisztelő volna számunkra, ezért kérjük - mivel a helyszínfoglalás és catering szolgáltatás szervezéséhez elengedhetetlen a résztvevők létszámának pontos ismerete, - hogy
részvételi szándékát a medinprot@chem.elte.hu e-mail címen mihamarább jelezze.
 
Válaszát várva,  üdvözlettel:
 
Perczel András
 
A MedInProt Kuratórium elnöke

Aktuális híreink