BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

FEB-TÁBOR 2016

2016. április 19. kedd

FEB-TÁBOR 2016

A TM BME Vegyészmérnöki Csoportja a BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kara támogatásával az idei nyári szünetben is megrendezi oktatótáborát.

 

A tábor célja a kétszintű érettségire és az egyetemi tanulmányokra való felkészülés megkönnyítése. A táborban matematika, kémia, fizika és biológia tárgyakból (2 tárgy választása szükséges) tartunk intenzív felkészítést, különös hangsúlyt fektetve a számítási gyakorlatokra. A tanuláson kívül sportolásra, kulturális programokra és egyéb kikapcsolódásra is lesz lehetőség. Ugyan a felvételi eredménye a jelentkezés időpontjában még nem ismert, a táborban oktatott tananyag bármelyik szakirányú felsőoktatási intézmény számára megfelelő.

 

A táborba 10., 11. és a mérnöki, természettudományi, egészségügyi irányban továbbtanuló 12. osztályos diákok jelentkezését várjuk.

 

Időpont:                         2016. július 18 – július 27.

Helyszín:                        Hamvas Béla Gimnázium és Szakképző Iskola

                                       2840 Oroszlány Kossuth L. u. 2.

Szállás:                           Középfokú Kollégium, 2840 Oroszlány Asztalos János u. 4.
                                       (kb. 200 méterre az oktatás helyszínétől)

Jelentkezési határidő:    2016. május 15.

Részvételi költség:          50.000 Ft teljes ellátással (két részletben fizetendő).

                                       (15.000 Ft szállás és étkezés nélkül)

 

(A részvételi költségek csökkentésére a Györffy István Alapítványhoz lehet pályázatot benyújtani. A pályázati űrlap iránti igényt a jelentkezéskor kérjük feltüntetni. Az odaítélhető ösztöndíj összegei: 6-8-10 EFt. Szociális indokokkal további kedvezmény igényelhető (maximum 10 EFt). A kérelmet a Győrffy pályázati űrlappal együtt kérjük számunkra megküldeni.)

 

Jelentkezni lehet online a http://feb-bme.uw.hu vagy a www.facebook.com/bmeFEB web oldalakon, vagy levélben: Hornyánszky Gábor, 1173 Budapest, Szárny u. 7. címen. (Levélben történő jelentkezés esetén, a személyes adatokon túl, kérünk megadni egy telefonszámot is, amin felvehetjük a kapcsolatot).

A jelentkezést követően személyre szóló meghívót küldünk június elején.

 

Szükség esetén részletesebb felvilágosítás kérhető napközben a következő telefonszámokon: Dr. Hornyánszky Gábor (1/463-3571), Dr. Pécs Miklós (1/463-4031), Dr. Tőkés Gábor (1/309-1073); illetve a bmefeb@gmail.com e-mail címen.

 

Letölthető dokumentumok:

Aktuális híreink