BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Tisztelt Pályázók, Témavezetők és Tanszékvezetők!

 

Letölthetőek a ÚNKP tájékoztató rendezvényen elhangzott előadások anyagai és a pályázat VBK specifikus mellékletei:

 

Az előadásokban elhangzott, hogy a tanszékvezetői és a témavezetői nyilatkozat megléte feltétele (doktoránsok esetében a minimumkövetelmények meglétét alátámasztó dokumentum is) az intézményi szándéknyilatkozat kiállításának, melyet az illetékes dékán, vagy helyettese jogosult aláírni. A tanszékvezetői nyilatkozatot és a témavezetői nyilatkozatot (ezek a pályázati portálról tölthetőek le) a kitöltött intézményi szándék/befogadó nyilatkozattal együtt a vbk.kfi@vbk.bme.hu címre kérjük elküldeni 2023. június 6-ig illetve Bolyai+ pályázat esetén június 20-ig, Tehetséggel fel pályázat esetén június 27-ig.

Az ÚNKP portál által küldött információk itt találhatók.

 

Az ÚNKP-23-3 kategória esetében az 2.b extra kutatómunkáról szóló nyilatkozat (a publikációs táblázat kitöltési útmutatója megtalálható az Útmutató és követelmények a PhD beadásához című dokumentum utolsó oldalán) 

 

VBK specifikus nyomtatványok:

 

 

 

Fontos tudnivalók:

 

  • Az Egyetem pályázattal kapcsolatos tájékoztatásának hivatalos weboldala: http://www.bme.hu/unkp_2023 ahonnan majd az elektronikus pályázati rendszer is elérhető: https://unkp.bme.hu/
  • A BME ÚNKP szabályzata is ezen a weboldalon fog megjelenni, melynek elolvasása alapfeltétele a sikeres pályázat benyújtásának.
  • A cikkekben való részvételt aláírt társszerzői nyilatkozattal (vagy annak hiteles másolatával) lehet igazolni. Figyelem! A szerzői arányok később nem változtathatóak!
  • A tudományos tevékenység alátámasztó dokumentumait elegendő elektronikusan benyújtani! A cikkek esetében elég az első oldal és mellé a társszerzői nyilatkozat. Az egyéb, dokumentummal nem alátámasztható tevékenység (demonstrátori munka, oktatásban való részvételt) a témavezető/tanszékvezető aláírásával ellátott nyilatkozattal lehet igazoni. 
  • A mesterképzés alatt elvégezhető doktori tárgyak köre korlátozott. A következő doktori tárgyakat lehet a mesterképzés ideje alatt teljesíteni: Konzultáció 1., Konzultáció 2., Kutató munka 1-3., Publikációs tevékenység I., Prezentáció I., Doktoráns szakmai fórum I.

  

Kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal: vbk.kfi@vbk.bme.hu

 

Követhettek minket a facebookon is, ahol a legfrissebb hírekről azonnal értesülhettek:

https://www.facebook.com/VBKInfoPont/

https://www.facebook.com/bmevbk/