BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

nyelv / language: hu
Budapesti Műszaki és
Gazdaságtudományi Egyetem
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
2010
Differenciált szakmai ismeretek (specializáció)
kötelező tantárgy

Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények

Szerves vegyipari alapfolyamatok

A tantárgy neve angolul: Unit Processes of Organic Chemistry

Tantárgy kódja Követelmény Kredit
BMEVESZAL10 1+0+0v 2

A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):

A tantárgyfelelős személy és tanszék:

A tantárgy előadója:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémia és Techn. Tsz.

Sallay Péter

egyetemi magántanár

Szerves Kémia és Techn. Tsz.

A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:

szerves kémia és szerves vegyipari technológiák.

A tantárgy célkitűzése:

a vegyiparban leggyakrabban alkalmazott ipari kémiai átalakítási módszerek bemutatása.

A tantárgy tematikáját kidolgozta:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

Sallay Péter

egyetemi magántanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

Utolsó módosítás: 2011-12-05 11:53:37

A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.