 
		| Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar | Vegyészmérnöki alapképzési szak levelező BSc | 
Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények
	Szerves vegyipari alapfolyamatok
A tantárgy neve angolul: Unit Processes of Organic Chemistry
| Tantárgy kódja | Követelmény | Kredit | 
| BMEVESZAL10 | 1+0+0/v | 2 | 
A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):
A tantárgyfelelős személy és tanszék:
A tantárgy előadója:
| Név: | Beosztás: | Tanszék, Int.: | 
| Keglevich György | egyetemi tanár | Szerves Kémia és Techn. Tsz. | 
| Sallay Péter | egyetemi magántanár | Szerves Kémia és Techn. Tsz. | 
A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:
szerves kémia és szerves vegyipari technológiák.
A tantárgy célkitűzése:
a vegyiparban leggyakrabban alkalmazott ipari kémiai átalakítási módszerek bemutatása.
A tantárgy tematikáját kidolgozta:
| Név: | Beosztás: | Tanszék, Int.: | 
| Keglevich György | egyetemi tanár | Szerves Kémiai Techn. Tsz. | 
| Sallay Péter | egyetemi magántanár | Szerves Kémiai Techn. Tsz. | 
Tanulási eredmények:
A tanulási eredmények között az adott szak Képzési és Kimeneti Követelményében [18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet] előírt tanulási eredmények szerepelnek kékkel. A jelen tantárgy ezekhez való hozzájárulása feketével szedett.
Tudás
Képesség
Attitűd
Autonómia és felelősség
Utolsó módosítás: 2011-12-05 11:53:37
A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.
 
			
