BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Ha valaki COVID-19 betegség tüneteit figyeli meg magán, vagy a Ha a SARS-CoV-2 teszt alapján a fertőzés igazolt, ennek tényét a tanulmányi rendszerben (NEPTUN rendszer) a 088 számú kérvény űrlapon köteles bejelenteni! Ennek a kérdőívnek a kitöltse ekkor nem szükséges.

Ezen az űrlapon kötelező a VBK hallgatóinak bejelenteni az adott napi betegség miatti hiányzást, beleértve, ha valaki magán fertőző betegség (de valószínűsíthetően nem COVID-19) tüneteit észleli. Igazolás a bejelentéshez nem szükséges.

A bejelentés alapján az aznapi (bejelentést követő) hiányzás igazoltnak számít. A hiányzásról minden oktatót, akivel kötelező részvételű jelenléti órája lenne, a kérdőív kitöltésével egyidőben e-mailen értesítenie kell és a pótlás módjáról vele kell megegyeznie!

Több napos hiányzás esetén minden nap ki kell tölteni a kérdőívet (kivétel kórházi ápolás vagy egyéb vis major eset, amikor nem tudja elérni a kérdőívet).

Az online foglalkozásokon, számonkéréseken való részvétel akkor is kötelező, amennyiben a hiányzását bejelentette, kivétel ez alól amennyiben az online részvételt is akadályozó betegéséről orvosi igazolást mutat be / vis major indokot igazol.
Beteg, vagy fertőző betegség tüneteit magán észlelő hallgató a BME területére nem léphet be, azaz a kérdőív kitöltése után aznap tilos a BME-n tartózkodnia!

 

Ha bármi további egyeztetni valója lenne, esetleg a linken edu.bme.hu-s belépés után sem érhető el a kérdőív, akkor a vbk.oktatas@vbk.bme.hu címre írjon!

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=q0g1anB1cUKRqFjaAGlwKUDrV_UymcVAn9QONhI2l6VUN1dLWkxKTkhLQloxV0VMTk1MQjhCUUFSRC4u