BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

nyelv / language: hu | en
Budapesti Műszaki és
Gazdaságtudományi Egyetem
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények

Szerves vegyipari alapfolyamatok folyamatmérnököknek

A tantárgy neve angolul: Unit Processes of Organic Chemistry

Tantárgy kódja Követelmény Kredit
BMEVESZM207 0+2+0f 3

A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):

A tantárgyfelelős személy és tanszék:

Keglevich György egyetemi tanár, Szerves Kémiai Technológia Tanszék

A tantárgy előadója:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

Bálint Erika

tud mts

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:

Szerves kémia és Szerves vegyipari technológiák

Kötelező/ajánlott előtanulmányi rend:

Vegyipari technológiák előadás

A tantárgy célkitűzése:

A vegyiparban leggyakrabban alkalmazott ipari kémiai átalakítási módszerek bemutatása. A környezetbarát szempontok és megvalósítások különös hangsúlyt kapnak.

A tantárgy tematikáját kidolgozta:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

Sallay Péter

egyetemi magántanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

 

Utolsó módosítás: 2017-05-30 14:33:40

A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.