BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

nyelv / language: hu | en
Budapesti Műszaki és
Gazdaságtudományi Egyetem
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények

Szerves vegyipari technológiák II

A tantárgy neve angolul: Organic Chemical Technology II

Tantárgy kódja Követelmény Kredit
BMEVESZM201 2+0+2f 5

A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):

A tantárgyfelelős személy és tanszék:

Dr. Keglevich György, egyetemi tanár, Szerves Kémia és Technológia Tanszék.

A tantárgy előadója:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Dr. Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémia és Technológia Tsz.

Dr. Faigl Ferenc

egyetemi tanár

Szerves Kémia és Technológia Tsz.

Dr. Hell Zoltán

egyetemi docens

Szerves Kémia és Technológia Tsz.

Dr. Hegedűs László

egyetemi adjunktus

Szerves Kémia és Technológia Tsz.

Dr. Marosi György (laborvezető)

egyetemi tanár

Szerves Kémia és Technológia Tsz.

A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:

alapvető szerves kémiai, technológiai és műveleti ismeretek.

A tantárgy célkitűzése:

a Szerves kémiai technológia kurzus az ipari zöldkémia legfontosabb alapelvét és módszereit mutatja be a konkrét szerves vegyipari alkalmazásokkal együtt.

A tantárgy tematikáját kidolgozta:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Dr. Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémia és Techn. Tsz.

Utolsó módosítás: 2017-06-07 08:52:16

A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.