BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Rendelkezés az adó 1%-ról

 

A hatályos jogszabályok szerint a magánszemélyek által befizetett személyi jövedelemadó egyik egy százalékáról az adózó saját maga rendelkezhet civil kezdeményezettek részére, a másik egy százalékot valamely Magyarországon működő egyház számára ajánlhatja fel.
  
Ön is segíthet céljaink megvalósításában, hiszen adója 1% - ának felajánlása nem kerül semmibe, számunkra mégis nagyon fontos! Kérjük, hogy támogassa adója 1%-ával a Varga József Alapítványt!
  
A kedvezményezett adószáma: 18005567-1-43
A kedvezményezett neve: Varga József Alapítvány
  
A Varga József Alapítvány is civil kedvezményezettnek minősül a "személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény 4. § -a szerint"!
  
 
Rendelkező nyilatkozatát a legegyszerűbben az e-SZJA online felületen  töltheti ki. Tájékoztatjuk, hogy az online kitöltő felület ügyfélkapus regisztráció nélkül is használható, de ebben az esetben a rendelkező nyilatkozat csak kinyomtatva, papír alapon, lezárt borítékban nyújtható be a NAV-hoz.
A lezárt, aláírt borítékot küldje el az illetékes adóhivatalnak, vagy adja át munkáltatójának.

FONTOS! A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.
 
    
Ezúton is köszönjük támogatását!
 

 
Az rendelkezésről szóló nyomtatványok letölthetőek innen:
rendelkezés az adó 1%-ról .doc
rendelkezés az adó 1%-ról .pdf