BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Kérjük akkor töltse ki ezt a kérdőívet, ha hatósági karantén vagy önkéntes karantén miatt hosszabb ideig nem tud részt venni a jelenléti foglalkozásokon. A bejelentés alapján a jelenléti tanulmányi foglalkozásokról való hiányzása a teljes időszak alatt igazolt. Ezen idő alatt az egyetem területére értelemszerűen nem léphet be semmilyen okból sem. Kérjük töltse ki ugyanezt a kérdőívet ha a korábban bejelentett karantén kötelezettsége már nem áll fent (az aktuális országos szabályoknak megfelelően).

Ha valaki COVID-19 betegség tüneteit figyeli meg magán, vagy a Ha a SARS-CoV-2 teszt alapján a fertőzés igazolt, ennek tényét a tanulmányi rendszerben (NEPTUN rendszer) a 088 számú kérvény űrlapon köteles bejelenteni!

A jelenléti foglalkozásai pótlását az oktatókkal egyeztesse.

Ha bármi további egyeztetni valója lenne, esetleg a linken edu.bme.hu-s belépés után sem érhető el a kérdőív, akkor a vbk-oktatas@mail.bme.hu címre írjon!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=q0g1anB1cUKRqFjaAGlwKUDrV_UymcVAn9QONhI2l6VUQTBHMzAyRUkzSDlQNFc5VVdEVVJJSVhERC4u