BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Tankörrendszer a VBK-n

Az alapkézésre belépő hallgatókat tankörökbe osztjuk be, és a tankörbeosztás alapján központilag elvégezzük a tárgyfelvételt mindenkinek, aki a megadott határidőig aktív félévre jelentkezik be. A gyakorlati (és elméleti órák) az első félévben a tankörönként vannak, a tankör hasonlít az osztályhoz. A második félévtől mindenki egyénileg végzi el a tárgyfelvételt, így ha szeretnének a tankörök együtt is maradhatnak és az egész képzés során támogathatják egymást. 

2018/2019 őszi félévtől kezdődően heti rendszerességel tankörfoglalkozásokat tartunk. A tankörfoglalkozásokon az egyetemmel, tanulási módszertannal, fontosabb lehetőségekkel ismerkedhetnek meg, kötetlen formában. Minden tankörhöz tartozik két tankörvezető: 1 oktató és 1 hallgató, akikhez közvetlenül is fordulhatnak tanácsért. 

A tankörbeosztás itt elérhető. A tankörök az órarendjüket megtalálják itt.  A file megnyitásához a jelszót mindenkinek e-mailen küldjük ki  a Tanulmányi Rendszerben (Neptun) regisztrált e-mail címére, amelyet az évfolyamlistán is regisztráltunk. Kérjük olvassák rendszeresen a regisztrált e-mail címüket.