BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Richter Tálentum Ösztöndíj pályázat

Egyetemük és a Richter Gedeon Tálentum Alapítvány közötti együttműködési szerződés értelmében az alábbi pályázatot hírdeti:

Richter Gedeon Kiválósági PhD Ösztöndíj 

A Richter Gedeon Kiválósági PhD Ösztöndíjra az állami PhD ösztöndíjjal rendelkező, a PhD képzésben résztvevő, 35 év alattihallgatók pályázhatnak akikre a felsőoktatási intézmény az Alapítványnak írásban javaslatot tesz. A pályázat célja az olyan tehetséges 35 év alatti fiatalok támogatása, akik a tanulmányok eredményes elvégzését követően a magyar gyógyszeripar sikeres szakemberei, kutatói lehetnek.

A Richter Gedeon Kiválósági PhD Ösztöndíj összege havonta 150.000,- Ft, azaz egyszáz-ötvenezer forint.

A részletes pályázati feltételek a pályázati kiírásban találhatóak: Richter Gedeon Kiválósági PhD Ösztöndíj

A szerződéstervezetet innen tölthető le.

A Doktori Iskola azokat a még komplex vizsga előtt álló pályázókat (a tavaszi félévben legfeljebb a 4. félévüket kezdik meg) támogatja, akik nem rendelkeznek más gyári/kutatóhelyi ösztöndíjjal (pl: Servier-Beregi) vagy KDP ösztöndíjjal. Az UNKP ösztöndíj és Doktoranduszi Kiválósági Ösztöndíj Program nem számít kizáró oknak, de az Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a Richter Gedeon Kiválósági PhD Ösztöndíjra jelöltek elbírálása során előnyben részesítse azon hallgatókat, akik az állami PhD ösztöndíjon kívül más ösztöndíj támogatásban nem részesülnek.

 

A pályázathoz elektronikusan benyújtani szükséges:

A pályázati anyagot kérjük 2024. március 5. 12:00-ig küldjék meg a Doktori Iskola titkárának, Bell Evelinnek, elektronikus úton a bell.evelin@vbk.bme.hu e-mail címre.