BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Richter Tálentum Ösztöndíj pályázatok

Egyetemük és a Richter Gedeon Tálentum Alapítvány közötti együttműködési szerződés értelmében az alábbi pályázatot hírdeti:

Richter Gedeon Kiválósági PhD Ösztöndíj 

A Richter Gedeon Kiválósági PhD Ösztöndíjra az állami PhD ösztöndíjjal rendelkező, a PhD képzés bármely tanulmányi évében járó, 35. év életévét be nem töltött, a felsőoktatási intézmény által az Alapítványnak írásban javasolt doktorandusz hallgató pályázhat.

A Richter Gedeon Kiválósági PhD Ösztöndíj összege havonta 150.000,- Ft, azaz egyszáz-ötvenezer forint.

A részletes pályázati feltételek a pályázati kiírásban találhatóak: Richter Gedeon Kiválósági PhD Ösztöndíj

 

Richter Gedeon PhD Ösztöndíj 

A Richter Gedeon PhD Ösztöndíjra a PhD képzés első tanulmányi félévét megkezdő, 35. év életévét be nem töltött, állami ösztöndíjjal nem rendelkező, a felsőoktatási intézmény által az Alapítványnak írásban javasolt doktorandusz hallgató pályázhat.

Richter Gedeon PhD Ösztöndíj havi összege a doktori képzés első négy féléves képzési és kutatási szakaszában 200.000,- Ft, azaz kettőszázezer forint.

 A Richter Gedeon PhD Ösztöndíj havi összege a doktori képzés második négy féléves szakaszában 250.000,- Ft, azaz kettőszázötvenezer forint.

A részletes pályázati feltételek a pályázati kiírásban találhatóak: Richter Gedeon PhD Ösztöndíj

 

Az Alapítvány mindkét ösztöndíj esetén fenntartja a jogot, hogy a jelöltek elbírálása során előnyben részesítse azon hallgatókat, akik más ösztöndíj támogatásban nem részesülnek, továbbá figyelmen kívül hagyja azon jelölteket, akik igazoltan más olyan - akár állami, akár magán finanszírozású - ösztöndíjat nyertek el, mely ösztöndíj esetében kizáró ok, illetve összeférhetetlen a Richter Gedeon Ösztöndíj párhuzamos elfogadása.

A Doktori Iskola azokat a még komplex vizsga előtt álló pályázókat (a tavaszi félévben legfeljebb a 4. félévüket kezdik meg) támogatja, akik nem rendelkeznek más gyári/kutatóhelyi ösztöndíjjal (pl: Servier-Beregi) vagy KDP ösztöndíjjal. Az UNKP ösztöndíj nem számít kizáró oknak.

 

A pályázathoz elektronikusan benyújtani szükséges:

A pályázati anyagot kérjük 2023. március 10. 23:59-ig küldjék meg a Doktori Iskola titkárának, Bell Evelinnek, elektronikus úton a bell.evelin@vbk.bme.hu e-mail címre.